Кількість
|
Вартість
|
||
|
Реторт пакет - це вид харчової упаковки, виготовлений із ламінату, гнучкого пластику та металевої фольги, що дозволяє пакувати різноманітні харчові продукти та стерилізувати їх в автоклаві.
Характеристики:
- Матеріал пакету: металізований реторт-матеріал товщиною 120 мкм
- Ширина пакета, мм: 160
- Довжина пакета, мм: 210
- Товщина, мкм: 120
- Колір пакета: срібло
- Об'єм фасування: 300-500г сублімованої їжі (в залежності від фракції)
- Температура запаювання шва: 150-180С (залежить від часу запаювання)
- Умови стерилізації в цьому пакеті:
- паровий автоклав: температура – 120С, Час – 40 хв., Тиск - 2 - 2,5 Бар
- водяний автоклав: температура – 100-110С, Час – 40 хв., Тиск 0- 1,5 Бар